Работа с деца
По време на своите сутрешни неделни богослужение ние предлагаме на родителите помощ при надзора и заниманията на децата. За целта са обособени няколко групи водени от обучен екип от доброволци, които се събират в заделени специално за целта помещения разположени в сградата на църквата.

Малки деца – тази група е за деца от 0 до 5 г. Подготвени доброволци дават на децата възможността да играят в безопасна среда, разказват много кратка библейска история и провеждат други дейности подходящи за тази възраст. Децата са учени да са послушни на родителите си, да се отнасят добре с другите деца и да се държат възпитано. Родителите трябва да бъдат в сградата и да са на разположение ако е необходимо.

Неделно училище – група за деца от предучилищна възраст до 12 г. Използва се систематичен подход за предаване на децата на важни библейски истини подходящи за тяхната възраст – да се покоряват на родителите си, да не лъжат, да не крадат...Дискутират се житейски ситуации, спомагащи за практическото приложение на наученото.

Тинейджъри – групата започна своята дейност от Декември 2011. Целта й е да осигури подкрепа и насока на тази уязвима възрастова група.   

За нас
» Вяра
» История

Дейности
» Богослужения
» Младежи
» Работа с деца
» Клуб майки с деца
» Малки групи
» Социална дейност
» Курс деца и родители
» Превод на англисйки
» Русская церковь
» GDPR

Видео
» Концерти
» Визия 2016
» Плейлист
» ВИДЕОЗАПИСИ:
» ХВАЛЕНИЕ И ПОКЛОНЕНИЕ

На живо
Галерия
Събития
Проповеди
Контакти
   
www.Church-Varna.com - 2011 Всички права запазени Уеб дизайн и разработка от Clear Vision Studio